بسم الله الرحمن الرحیم
حسین علیه السلام در بهشت
هر یک امامان در روز جزا و هنگام ورود به بهشت مقام مخصوصى دارند، اما حسین علیه السلام در آن روز درجات خاصى دارد که پیامبر اسلام (ص ) از آن خبر داده و فرمودند: اى حسین ! تو در بهشت درجاتى دارى که تنها با شهادت به آن نایل مى شوى . با این همه حسین علیه السلام براى سرتاسر بهشت زینت است و گویى آن حضرت در سرتاسر بهشت حضور دارند و همه براى آن حضرت است .
منبع: زیتون
بسم الله الرحمن الرحیم
جایگاه حسین علیه السلام در روز حشر
در روایات آمده است که امام حسین علیه السلام در روز حشر مجلسى دارد که از خصوصیت ویژه اى برخوردار است . اهل آن مجلس که گریه کنندگان و زائران آن حضرت از آن جمله اند، با آرامش و اطمینان خاطر چنان شیفته سخنان امام حسین علیه السلام مى شوند که از همه لذت ها چشم مى پوشند و هر چند مى پوشند و هر چند همسران بهشتى آنان ظاهر مى دارند که ما در بهشت مشتاق شما هستیم آنها سخن امام حسین را بر آن همسران و بهشت و ترجیح مى دهند. همچنین امام حسین علیه السلام در محشر جایگاه خاصى دارد که به موجب آن اهل محشر مضطرب مى شوند و آن زمانى است که حسین علیه السلام بى سر و در حالى که از رگ هاى گردنش خون مى ریزد، ایستاده محشور مى شود و حضرت فاطمه زهراء سلام الله علیها وقتى به آن صحنه مى نگرد، فریاد مى زند.
منبع: زیتون (خصائص الحسینیه شیخ شوشتری)
بسم الله الرحمن الرحیم
حسین (علیه السلام) و برزخ
جایگاه حسین در برزخش نیز خصوصیت دیگرى دارد؛ در حدیث آمده است که حسین در یمین عرش قرار دارد و به قتلگاه ، لشگرگاه و زائران خود مى نگرد. آن حضرت بهتر از هر کسى ، آنها را مى شناسد و به مقام و منزلت زائران خود در نزد خداوند آگاه است . حسین گریه کنندگان بر خود را مى بیند و براى آنان طلب آمرزش مى کند و مى فرماید: اى گریه کننده بر من ، اگر بدانى که خداوند چه چیزى را براى تو فراهم کرده ، خوشحالى ات بیش از غم و غصه ات مى شود.
منبع: زیتون (خصائص الحسینیه شیخ شوشتری)
بسم الله الرحمن الرحیم
حسین (علیه السلام ) و محل شهادت ، بعد از شهادت وقبل از دفن
امام حسین علیه السلام قبل از دفن نسبت به هر پیامبر و امامى که کشته شده است ، ویژگى هایى دارد؛ زیرا اگر برخى از آنان کشته و یا مسموم شدند، در خانه یا محراب و یا در طشت بوده و این موضوع براى هیچ کدام از آنها اتفاق نیفتاده که پیکر بر خاک افتاده باشد. چه مصیبت بزرگى !!
ویژگى دیگر اینکه وقتى به شهادت رسید جسد مبارکش را به آسمان ها بردند؛ سپس به سرزمین کربلا بر گرداندند و سه روز بر زمین افتاده بود. و دیگر اینکه سر مبارک حسین علیه السلام را در مکان هاى مختلف گرداندند؛ روى دست ها گرفتند، بر روى سر نیزه ها نصب نمودند، به درخت آویزان کردند، بر در خانه یزید و بر دروازه دمشق نصب کردند. در طبق نزد ابن زیاد گذاشتند و با طشت پیش یزید بردند و آن را در سرزمین هاى بسیار از کربلا تا شام - و مى گویند از شام تا مصر و از مصر تا به مدینه - و از شام به کربلا یا از شام به آسمان بردند.
بسم الله الرحمن الرحیم
جایگاه حسین علیه السلام بعد از ولادت
دستان مبارک پیامبر اسلام (ص ) نخستین محلى بود که امام حسین علیه السلام پس از ولادت در آن جاى گرفت . پیامبر رحمت در آستانه خانه ایستاده و منتظر ولادت فرزندش حسین علیه السلام بود. امام در لحظه ورود به این جهان در حال سجده بود، پیامبر (ص ) به اسماء فرمود: فرزندم را بیاور. اسماء را در پارچه اى از پشم پوشیده نزد آن حضرت آورد. پیامبر با دستان مبارکش حسین علیه السلام را گرفت و به او نگاه کرد و گریه سر داد و فرمود: اى ابا عبدالله ! مصیبت تو براى من سنگین است .
کتف شریف جبرئیل و پیامبر نیز جایگاه دیگر حسین بود. گاهى هم بر پشت و سینه مبارک پیامبر مى نشست . حضرت رسول گاهى امام حسین را روى دست بلند مى کرد و دهان او را مى بوسید و گاهى او را به قدرى بلند مى کرد تا همه مردم ایشان را ببینند. زمانى روى دست حضرت على علیه السلام قرار مى گرفت و حضرت امیر او را بلند مى کرد و پیامبر او را مى بوسید. آنگاه که پیامبر نیز در حال احتضار بود حسین علیه السلام را بر سینه خود نشاند و بوسید و فرمود: یزید را با فرزند من حسین چه کار است . خدا به یزید برکت ندهد.
بسم الله الرحمن الرحیم
یاران امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) چند نفرند و از چه شهرهایی هستند؟
|
بنابر نقل روایات اصحاب و یاران خاص آن حضرت 313 نفر به تعداد یاران رسول خدا ( ص ) در غزوه بدر خواهد بود که تعداد آنان از شهرهای مختلف مشخص است و ما بعضی از آنها را ذکرمی کنیم : |
بسم الله الرحمن الرحیم
درخشش نور از چهره فاطمه علیها سلام هنگام نماز:
وقتی به نماز می ایستاد نوری از چهره اش به طرف آسمان ساطع می شد و دیده ها را به خود متوجه می ساخت. به همین دلیل او را « زهرا » نامیده اند.
راوی می گوید: از امام صادق علیه السلام پرسیدم: چرا حضرت فاطمه علیها سلام ، زهرا نامیده شده است؟
حضرت فرمود: زیرا وقتی آن حضرت در محراب می ایستاد، نورش به آسمان می تابید همان طوری که نور کواکب و ستارگان به اهل زمین می تابد. (صدوق، علل الشرایع، ج1 ص 181 و معانی الاخبار /ص62)
سلسله مباحث فاطمه شناسی ج 1 ص 50
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامبر بزرگوار اسلام فرمود:
« اگر می خواهید با خدا گفتگو کنید نماز بخوانید، و اگر می خواهید خدا با شما گفتگو کند قرآن بخوانید. » (هزار و یک کلمه، ج2 ، ص 278)
پندهای حکیمانه ص 29
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق علیه السلام از امیرمؤمنان علیه السلام روایت می کند:
« تفکر (انسان را) به سوی نیکی و عمل به آن فرا می خواند. »
پندهای حکیمانه ، ص 25
بسم الله الرحمن الرحیم
امام علی علیه السلام:
در مورد حق ولی امر و رهبر جامعه، به پیروانش می فرماید:
« حق او این است که در بیعت با او وفادار باشید و هرگاه فرمان داد، اطاعت کنید.» (نهج البلاغه، خطبه34)
عراقی ها، گشته و پیداش کرده بودند. آورده بودنش جلوی دوربین برای مصاحبه، قد و قواره اش، صورت بدون مویش، صدای بچه گانه اش، همه چیز جور بود؛ همان طور که عراقی ها می خواستند. ازش پرسیدند:
قبل از اینکه بیایی جنگ، چه کار می کردی؟ گفت: درس می خوندم.
گفتند: کی تو را به زور فرستاده جبهه؟
گفت: چی دارید میگید؟!!! قبول نمی کردند بیام جبهه؛ خودم به زور اومدم؛ با گریه و التماس.
گفتند: اگر صدام آزادت کنه، چه کار می کنی؟
گفت:
ما رهبر داریم؛ هر چی رهبرمون بگه.
فقط همین دو تا سئوال را پرسیده بودند که یک نفر گفت: کات!
با جواب هایش نقشه عراقی ها رو به آب داد.
دوران طلائی به نقل از کتاب دانش آموز، مجموعه آسمان مال آن هاست، ص49
.: Weblog Themes By Pichak :.